За нас

Ние сме млади, но пък сме опитни!

Henna BG е от скоро на пазара, но нашият екип работи повече от 10 години в тази ниша. Ние сме основни представители и дистрибутори на оригиналната арт къната Golecha. Марката е всеизвестна по света с висококачествените си продукти, чийто състав е изцяло натурален. 

 

Разгърнете вътрешната си красота с Henna!

В нашият сайт можете да откриете разнообразие от сертифицирани и качествени къни за временен боди арт. Потопете се в палитрата от цветни къни, създадени от природни продукти. Нашата цел е да помогнем на изкуството Mehedi да достигне до повече хора, защото това изкуство е магия и помага за освобождаването на вътрешната красота на всеки докоснал се до него!

 

Да мислим с грижа за природата!

Освен това, продуктите на Henna BG са изцяло натурални, а фолиевата опаковка която ги обръща е изработена от 100% рециклирана пластмаса. Ние мислим за природата и опазването на околната среда, това е една от нашите мисии, затова изпращаме нашите пратки в рециклирани картонени опаковки или хартиени пликове. Също така, ще бъдем много щастливи, ако Вие (нашите скъпи клиенти) поръчвате Вашите пратки до офис на куриер, така ще спестите на атмосферата изгорелите газове, който автомобилът на куриера ще произведе докато стигне до Вашият точен адрес.

 

Екипът ни е малък, но опитен!

Готови сме да Ви помогнем, да отговорим на Вашите въпроси и да обработим прецизно Вашите поръчки! Можете да задавате въпросите си, чрез формата за контакти, нашият имейл, на фейсбук страницата ни или да ни позвъните по телефона!